Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Logitech Gaming miška G402 LED Hyperion Fury (910-004067)

Spletna cena: 51,06 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: LOGMI-G402
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

Logitech G402 Hyperion Fury je ultra-hitra miška za prvoosebne strelske igre. Hyperion Fury je opremljena z Logitechovo ekskluzivno senzorsko tehnologijo Fusion Engine, ki lahko z zanesljivostjo sledi hitrostim preko 12 m/s, in Logitechovo ekskluz ivno senzorsko tehnologijo Delta Zero za neprekosljivo natancnost. V miški Hyperion Fury se nahaja tehnologija Fusion Engine, ki so jo ustvarili Logitechovi inženirji in rešuje problem mnogih igralcev FPS-jev: njihova miška ni sposobna slediti tako h itro kot jo oni lahko premikajo. S kombinacijo najsodobnejše opticne senzorske tehnologije in merilnika pospeška ter žiroskopa, Fusion Engine zagotavlja neprimerljivo hitrost sledenja.

Vrhunske hitrosti sledenja
Tehnologijo Fusion Engine v miški Hyperion Fury poganja 32-bitni pridruženi procesor ARM, ki omogoca zanesljive in natancne hitrosti sledenja preko 12 m/s. Poleg tega lahki materiali in drsniki z nizkim trenjem omogocajo hitre premike ter hkrati najvecjo mero udobja.

Nep rekosljiva natancnost in tocnost
Logitechova ekskluzivna tehnologija Delta Zero zagotavlja miški Hyperion Fury absolutno natancnost. V trenutku lahko dostopate do štirih nastavitev DPI, kar omogoca prestavljanje navzdol  do piksla natancno ostrost relstvo ali pa prestavljanje navzgor za hitre manevre, vse z maksimalno natancnostjo. Z uporabo Logitechove programske opreme za igre lahko dodate peto nastavitev DPI ter izkušnjo prilagodite vašim željam. S prestavljanjem med nastavitvami DPI lahko miška Hyperion Fury v hipu preskoci med 4000 DPI in 240 DPI, s cimer vam zagotavlja prilagodljivost za uspeh v kaosu bitke.

Prilagodljive nastavitve
Miška Hyperion Fury ima osem programabilnih gumbov, ki jim je z uporabo Logitechove program ske opreme mogoce dodeliti katerokoli funkcijo, od kompleksnih makrov do enega samega pritiska tipke. Vašo osebno konfiguracijo lahko za najvišjo hitrost in dostopnost shranite na privzeti  pomnilnik. Z dosledno hitrostjo pošiljanja 1 milisekunde pa miška Hyperion Fury zagotavlja, da bodo vsi vaši ukazi izvedeni v najkrajšem možnem casu.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 4

Podobni izdelki v kategoriji

Durable Ovitek za dokumente A5 148 x 210 mm

- ovitek iz mocne folije, odporne na trganje
- primeren za dokumente, kartice, fotografije, vizitke
- odprto na zgornji strani
- format...

Spletna cena: 0,82 €

Brizgalni tiskalnik Canon Maxify iB4150

Zasnovan za ucinkovitost, zmogljivost in zanesljivost. Hitro tiskanje 24 crno-belih strani in 15,5 barvne strani na minuto z izkoristkom do 2500 stran...

Spletna cena: 217,37 €

G.Skill Trident Z5 Neo 32GB Kit (2x16GB) DDR5-6000MHz, CL36, 1.35V, AMD EXPO

Serija: Trident Z5 Neo
Format: DIMM
Tip: DDR5
Kapaciteta: 32GB Kit (2x16GB)
Št. modulov: 2
Hitrost: 6000 MHz (tested)...

Spletna cena: 143,48 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica