Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

WD trdi disk RE 18TB SATA 3, 6Gbs, 7200rpm, 512MB GOLD

Spletna cena: 470,47 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: WDCHD-WD181KRYZ
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

Vaši podatki so zlato

Prilagodite mešanico prostora za shranjevanje v svojem podjetju, da bo ustrezala vašim specificnim potrebam s celotnim portfeljem HDD diskov WD Gold v poslovnem razredu s kapaciteto od 1 TB do 24 TB1 s tehnologijo OptiNAND™ v 20 TB, 22 TB in 24 TB. Te zelo zanesljive rešitve za zahtevna okolja za shranjevanje zagotavljajo do 2,5 milijona ur MTBF3, tehnologijo za zašcito pred tresljaji in nizko porabo energije zahvaljujoc tehnologiji HelioSeal (za 12 TB in vec). Trdi diski WD Gold SATA, posebej zasnovani za uporabo v podatkovnih centrih in sistemih za shranjevanje v podjetniškem razredu, zagotavljajo zmogljivost svetovnega razreda, ki jo pricakujete od trdih diskov Western Digital.

Vec prilagodljivosti, vec svobode
WD Gold vam omogoca, da svojo shrambo zgradite po svoje s celotnim portfeljem trdih diskov SATA od 1 TB do 24 TB1, zasnovanih za velike delovne obremenitve aplikacij in zasnovanih za obvladovanje delovnih obremenitev do 550 TB2 na leto.

Izboljšana zanesljivost
Z do 2,5 milijona ur MTBF3 trdi diski WD Gold zagotavljajo izboljšano stopnjo zanesljivosti in vzdržljivosti.

Zašcita pred vibracijami
Pogoni WD Gold imajo sofisticirano nadzorno elektroniko, ki pomaga popraviti linearne in rotacijske vibracije v realnem casu z uporabo izboljšane tehnologije zašcite pred vibracijami za izboljšano delovanje v okoljih z visokimi vibracijami.

Dobro se igra z drugimi
Trdi diski WD Gold, ki so posebej zasnovani za uporabo v sistemih za shranjevanje in podatkovnih centrih poslovnega razreda, so široko združljivi z glavnimi operacijskimi sistemi podjetij.

Povecajte svoje podjetje
Pogoni WD Gold so na voljo v kapacitetah do 24 TB z uporabo funkcije za omogocanje zmogljivosti tehnologije OptiNAND.

Pomaga zašcititi vaše podatke
Inovativna funkcija ArmorCache (samo 22TB in 24TB) zagotavlja zašcito vaših podatkov ob izpadu elektricne energije v podjetju v nacinu z omogocenim predpomnilnikom pisanja (WCE), hkrati pa povecuje zmogljivost v nacinu onemogocenega predpomnilnika pisanja (WCD).


Velikost: 3,5"
Vmesnik: SATA
Hitrost prenosa: 6Gb/s (Max)
Kapaciteta: 18TB
Hitrost vrtenja: 7200
Predpomnilnik (Cache): 512MB

Dodatni podatki

Dobavitelj: 4

Podobni izdelki v kategoriji

WD trdi disk 20TB SATA3, 6Gb/s, 7200, 512MB RED PRO

Trdi diski poslovnega razreda, zasnovani za zagotavljanje visoke zmogljivosti in zanesljivosti v komercialnih in poslovnih okoljih NAS. Pogoni WD Red&...

Spletna cena: 577,53 €

Trdi disk 8TB PURPLE za video nadzor 5640 obratov, 256MB

Brezkompromisno shranjevanje s trdim diskom WD Purple Surveillance Pogoni WD Purple™ so zasnovani posebej za nadzor, da pomagajo vzdržati visok...

Spletna cena: 211,74 €

WD trdi disk RE 4TB SATA 3, 6Gbs, 7200rpm, 256MB GOLD

Western Digital diski serije GOLD so namenjeni za delovanje v najbolj zahtevnih okoljih (data centri, oblačne shrambe, strežniki).
Njihova pred...

Spletna cena: 169,98 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica