Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Kje nas najdete

info@profiservis.si

tel: 0590 42 800

WD RED Plus 12TB 3,5

WD RED Plus 12TB 3,5" SATA3 256MB 7200rpm (WD120EFBX) za NAS trdi disk

Spletna cena: 276,30 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 0718037886190
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

WD Red Plus je poln moci za obvladovanje majhnih do srednje velikih poslovnih NAS okoljih in povecane delovne obremenitve. Idealen je za arhiviranje in skupno rabo ter za obnovo RAID matrike v sistemih z ZFS in drugimi datotecnimi sistemi. Trdi diski izdelani in preizkušeni za sisteme NAS, vam omogocajo prilagodljivost, vsestranskost in samozavest pri shranjevanju in skupni rabi vaših dragocenih domacih in službenih datotek.

Združljivost: Za razliko od obicajnih trdih diskov so WD Red Plus trdi diski posebej preizkušeni glede združljivosti s sistemi NAS za optimalno delovanje.

Zanesljivost: Vedno vklopljeno okolje NAS ali RAID lahko doseže visoke temperature, za katere namizni pogoni obicajno niso zasnovani in preizkušeni pod takimi pogoji, kot so pogoni WD Red  Plus.

Zašcita pred hrupom in vibracijami: Namenjeni samostojnemu delovanju, namizni pogoni obicajno nudijo malo ali nic zašcite pred hrupom in tresljaji v sistemu z vec pogoni. Pogoni WD Red  Plus so zasnovani za ucinkovito delovanje v sistemskih okoljih z vec ležišci NAS.

Možnost obnavljanja ob napakah: Trdi diski NAS WD Red  Plus so posebej zasnovani s sistemom za obnovo ob pojavu napak RAID, ki pomaga zmanjšati število napak v sistemu NAS.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

WD Purple 3TB 3,5" SATA3 64MB 5400rpm (WD30PURZ) trdi disk

WD Purple trdi diski so namenjeni za 24/7 delovanje v videonadzornih sistemih v visokolocljivostnih varnostnih sistemih, ki uporabljajo do 8 trdih dis...

Spletna cena: 87,70 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica