Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

SHARKOON B1 z mikrofonom črne gaming slušalke

SHARKOON B1 z mikrofonom črne gaming slušalke

Spletna cena: 42,15 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 4044951021215
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

SHARKOON B1 gaming slušalke so brezcasna, modernega dizajna s crno zunanjostjo. Stereo slušalke omogocajo izjemno  visoke in nizke tone. Ima velike ušesne blazinice iz umetnega usnja, ki popolnoma obdajo ušesa brez nepotrebnega pritiska in tako ucinkovito absorbirajo hrup v okolju.

Tehnicno vsestranski in udoben za nošenje
Zahvaljujoc oblazinjenemu naglavnemu pasu slušalke zagotavljajo odlicno udobje tudi po dolgih urah igrarnja iger in klepetov. Izjemno fleksibilen mikrofon omogoca natancen prenos govora in je prilagodljiv potrebam uporabnika. Zato v situacijah hekticnega igranja nikoli ne pride na pot in vedno zagotavlja nemoteno komunikacijo z ekipo. Ko mikrofon ni potreben, ga lahko hitro in preprosto odstranite.

Njegov tekstilno pleten kabel s pozlacenimi prikljucki je dolg 110 cm. Zahvaljujoc TRRS vticu, B1 ni združljiv le s pametnimi telefoni, temvec tudi z najnovejšimi konzolnimi generacijami (XBox One, PlayStation 4) in prenosnimi racunalniki. Seveda se slušalke povežejo tudi z racunalniki, ko uporabljajo priloženi podaljšek z dvema 3,5 mm stereo prikljuckoma. Inline krmilnik je integriran v podaljšek in omogoca enostaven dostop do nastavitve glasnosti in izklopa mikrofona. Skupna dolžina kabla pri uporabi podaljška je 255 cm. Za shranjevanje je priložena robustna trda torbica, v kateri se lahko B1 in dodatna oprema varno shranita.

 

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

SHARKOON SKILLER SGH50 z mikrofonom črne slušalke

SHARKOON SKILLER SGH50 ponuja vsestranski paket za igricarje in ljubitelje glasbe. S skrbno optimizacijo zvoka in impedanco 55 ohmov je Sharkoonu uspe...

Spletna cena: 63,92 €

SHARKOON SKILLER SGH50 z mikrofonom bele slušalke

SHARKOON SKILLER SGH50 z mikrofonom bele slušalke SKILLER SGH50 ponuja obsežen vsestranski paket za gamerje in ljubitelje glasbe. S skrbno akusticno ...

Spletna cena: 60,08 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica