Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

DELL P2722HE 68,59cm (27

DELL P2722HE 68,59cm (27") FHD IPS LED LCD DP/HDMI/USB-C monitor

Spletna cena: 298,80 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 5397184505250
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

DELL P2722HE 68,59cm (27") FHD IPS LED LCD USB-C monitor

Boljši pogled od koderkoli
Udobje brez žrtvovanja barve: optimizirajte udobje oci s ComfortViewPlus - monitor, ki je vedno v pripravljenosti, s filtrom modre svetlobe.

Barvna konsistenca postane stalnica: gledajte konsistentne, vibrantne barve skozi velik vidni kot omogocen z IPS tehnologijo. Dobite precizne barve z 99% sRGB pokritostjo.

Eleganten, stilski in organiziran: skrijte kable v stojalu monitorja za še bolj organizirano okolje. Eleganten monitor ima tristrani ultra-tanek okvir, manjše podnože in izboljšani, enostaven za uporabo, sistem upravljanja s kabli.

Cilj je udobje: nakloni, zasukaj, rotiraj ter nastavi po višini za dodatno udobje med delom.

Oblikovan za vas: krmilite in prilagodite nastavitve vašega monitorja s krmilno palico, ki je enostavna za uporabo.

Povežite se s produktivnostjo
Namestitev brez nereda: vaš monitor služi vlogo središca produktivnosti s RJ45 za žicno Ethernet povezavo in USB-C, ki omogoca do 65W napajanja.

Prirocnost v enem kablu: zmanjšajte nesnago kablov s USB-C povezljivostjo, ki ponuja fleksibilnost povezavo na vec ponudnikov USB-C sistemov.

Pospešite produktivnost: enostavno prižgite monitor in se bo samodeljno povezal s Dell PC, tudi ko je prenosnik zaprt. *kompatibilno z dolocenimi Dell prenosnimi racunalniki*

Obširna povezljivost: enostavno se povežite na vaše naprave z DisplayPort (noter), DisplayPort (ven), USB-C, RJ-45, HDMI, 4x SuperHitrim USB 5Gbps in vec.

Vhodi za enostavno dostopanje: enostavno deljite in dostavljajte vsebino preko prirocnega vhoda na sprednji strani monitorja.

Dell Display Manager
Produktivnost na vseh nivojih: Easy Arrange omogoca enostavno združevanje vec aplikacij preko enega ali vec monitorjev z 38 prednastavljenimi particijami oken in možnostjo upravljanja do 5 oken, kar vam daje možnost vec-opravilnosti.

Nemoteni prehodi: nacin avto-obnavljanja si zapomne kje ste ostali, tako da se bodo aplikacije vrnile na mesto kjer ste jih pustili za bolj ucinkovito delo.

Bližnjice do prirocnosti: tipke bližnjic vam prihranijo še vec casa in vam omogocijo enostavno upravljanje nastavitev monitorja za še hitrejše vrnitev k delu.

Vec nacinov za upravljanje: porocila upravljanja sredstev omogocajo IT vodjem hitro zajemanje in sledenje informacijam monitorja, kot tudi upravljanjem vec monitorjev istocasno preko ene postavitve.

                                                         

Misel na zeleno: za danes in jutri
Okoljski standardi: ta monitor uporablja 85% PCR plastiko v zasnovi ter ustreza najnovejšim okoljskim standardom kot so EnergyStar, TCO Certified Edge in EPEAT Gold.

Eko-zavestno pakiranje: oblikovan z mislijo na okolje. Dell komercijalni monitorji so poslani v embalaži, ki se jo da 100% reciklirat.

Varcevanje z energijo: prihranite energijo s PowerNap novo lastnostjo, ki zatemni ali da vaš monitor v spanje, ko ni v uporabi.

Napredna trajnost: Dell Tehnologies se zavezujejo za zmanjšanje vpliva na okolje preko celotnega življenjskega cikla produkta.

                                                        

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

BE QUIET! STRAIGHT POWER 1000W (BN309) 80 Plus Platinum napajalnik

SVETOVNI RAZRED TIŠINE IN UCINKOVITOSTI
BE QUIET! Straight Power 11 Platinum 1000W napajalnik dviga lestvico za sisteme, ki zahtevajo skoraj nesli...

Spletna cena: 226,18 €

BE QUIET! SILENT BASE 600 (BGW05) midiATX okno črno ohišje

BE QUIET! SILENT BASE 600 ohišje ima zagotovljeno odlicno hlajenje zaradi inovativne oblike ohišja in popolne zracnega kroženja. Odlikuje ga odlicna u...

Spletna cena: 140,78 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica