Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

SHARKOON MS-Z1000 mATX okno gaming belo ohišje

Spletna cena: 80,58 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 4044951035106
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

SHARKOON MS-Z1000 mATX okno gaming belo ohišje

Z MS-Z1000 Sharkoon predstavlja ohišje mikro-ATX, ki združuje eleganten dizajn s pametno funkcionalnostjo. Jeklena sprednja plošca nima samo edinstvenega videza, ampak zagotavlja tudi optimalno prepustnost zraka za hlajenje velikih, visoko zmogljivih komponent. Kaljeno steklo stranske plošce je mogoce namestiti ob napajalni tunel, ki je namešcen na vrhu ohišja. Druga možnost je, da se kaljeno steklo namesti na spodnjo stran za optimalen prikaz izbranih komponent.

Eleganten dizajn za maksimalno zmogljivost
Zahvaljujoc odprtinam v obliki crke Z, ki dajejo ohišju tudi ime, ima MS-Z1000 izrazit videz in hkrati dober pretok zraka. To pomeni, da se hladen zrak vlece skozi sprednji ali spodnji del ohišja in odvaja kot topel izpušni plin neposredno skozi zgornji ali zadnji del ohišja. Kljub kompaktni zasnovi je zasnovan tudi za visoko zmogljivo strojno opremo.

Dobro ohlajeno
Za ucinkovito hlajenje ima MS-Z1000 skupno šest možnosti namestitve za ventilatorje. 80 mm PWM ventilator je že vnaprej namešcen na zadnji plošci. Poleg tega je na spodnji plošci vnaprej nameš cen 120 mm PWM ventilator in še dva pod zgornjo plošco. Po želji lahko na spodnjo plošco ali za sprednjo plošco namestite še en ventilator s premerom 120 mm. Pod zgornjo plošco je prostor za radiator višine do 5,5 cm vkljucno z ventilatorji.

Majhna, a Mogocna
Na prvi pogled ne vidite njegove prostornosti, vendar ima MS-Z1000 prostor tudi za velike komponente. Na primer, lahko namestite graficno kartico dolžine 36 cm, ce za sprednjo plošco ni namešcen ventilator. Ce je za sprednjo plošco ventilator, lahko namestite graficne kartice dolžine do 33,5 cm. Za še vec prostora je na vrhu ohišja pametno namešcena standardna napajalna enota ATX dolžine do 16 cm.

Prilega se - kjerkoli
Zaradi svoje kompaktne velikosti se ohišje prilega prakticno povsod. S stransko plošco iz kaljenega stekla in svojim elegantnim videzom je še posebej lepa kot razstavni prostor strojne opreme na mizi ? in ne zavzame prevec prostora.

Pojdi navpicno
Zahvaljujoc loceno na voljo, opcijskemu kompletu kompaktnih vertikalnih graficnih kartic, MS-Z1000 ponuja tudi možnost vertikalne namestitve graficnih kartic dolžine do 27 cm. Navpicna namestitev graficnih kartic omogoca še ucinkovitejšo predstavitev kartice in poudari osvetljene elemente za stekleno stransko plošco.

 

 

 

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

SHARKOON Pure Steel midiATX črno ohišje

SHARKOON PURE STEEL BLACK je prostorno racunalniško ohišje, ki je narejeno popolnoma iz jekla. Poleg tega je opremljeno s stranico iz kaljenega stekla...

Spletna cena: 76,73 €

SHARKOON M30 RGB ATX okno gaming črno ohišje

SHARKOON M30 RGB racunalniško ohišje ima prefinjen izgled z veliko mrežasto sprednjo plošco. V notranjosti je dovolj prostora za precejšnjo kolicino s...

Spletna cena: 76,73 €

SHARKOON VS9 RGB midiATX okno belo ohišje

SHARKOON VS9 RGB midiATX okno belo ohišje
Vsakdo, ki rad pokaže zmogljivost, ne glede na to, ali je na zaslonu ali v ohišju, bo z VS9 RGB našel i...

Spletna cena: 60,08 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica