Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

MIKROTIK wAP ac LTE kit RBWAPGR-5HACD2HND&R11E-LTE 2.4 in 5GHz 2-port brezžična dostopna točka

MIKROTIK wAP ac LTE kit RBWAPGR-5HACD2HND&R11E-LTE 2.4 in 5GHz 2-port brezžična dostopna točka

Spletna cena: 147,19 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 4752224004932
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

Majhen paket z velikimi ambicijami - wAP ac LTE je izjemno stroškovno učinkovita dvopasovna (2,4 / 5 GHz) domača dostopna točka, ki temelji na naši priljubljeni vremensko odporni obliki faktorja WAP. Ima dvoje gigabit ethernet vrat - napravo lahko uporabite kot ožičeni usmerjevalnik z varnostno kopijo LTE prek reže Micro SIM. Lahko pa uživate tudi v brezžični izkušnji kjer koli - v zaprtih prostorih ali na prostem.

wAP ac LTE je zasnovan za zagotavljanje močne in zanesljive povezave v skoraj vseh situacijah in vremenskih razmerah. Lahko prenese temperature od -30 C ° do +60 C in ga je mogoče enostavno namestiti na stene, strope ali stebre.

Naj vas ne zavede kompaktna velikost - to napravo poganja štirijedrni 716 MHz CPU in 128 MB RAM-a, ki je sposoben prenašati velike obremenitve. Dvoverični brezžični 2,4 GHz in dvoverižni 5 GHz brezžični sistem za dvojno hkratno pokritost AP bosta rešila večino težav z motnjami v gneči. Na primer, lahko hkrati uporabljate 2,4 GHz kanal za vse gospodinjske mobilne naprave in 5 GHz rezervirate za naloge, ki so občutljive na izgubo paketov - na primer za pretakanje visokokakovostnih videoposnetkov.

RBwAPGR-5HacD2HnD & R11e-LTE vključuje LTE modem, ki podpira mednarodne LTE pasove 1,2,3,7,8,20,38 in 40.

Visoka zmogljivost, odlična vrednost, presenetljiva vzdržljivost, funkcionalna in nevsiljiva zasnova - WAP ac LTE bo ustrezal večini zahtev.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

MIKROTIK hAP ac lite tower RB952Ui-5ac2nD-TC PoE Dual Band brezžična dostopna točka

Dostopna točka MikroTik hAP ac lite RB952Ui-5ac2nD-TC je dvojna dostopna točka, ki ponuja WiFi pokritost za 2.4GHz in 5GHz frekvence istočasno.
En...

Spletna cena: 40,35 €

MIKROTIK hEX PoE RB960PGS 5-port gigabit PoE mrežni usmerjevalnik-router

Mrežni usmerjevalnik Mikrotik hEX PoE ponuja pet Gigabit Ethernet portov za mesta, kjer brezžična povezava ni potrebna. Naprava ponuja USB 2.0 port in...

Spletna cena: 65,59 €

MIKROTIK mAP lite RBMAPL-2ND PoE brezžična dostopna točka

Mikrotik mAP lite je njihova najmanjša brezžična dostopna točka. Je komaj kaj večja od škatlice za vžigalice in primorani so bili uporabiti poseben et...

Spletna cena: 22,29 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica