Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

COOLER MASTER MasterCase SL600M midiATX okno srebrno/črno ohišje

COOLER MASTER MasterCase SL600M midiATX okno srebrno/črno ohišje

Spletna cena: 208,73 €
Na zalogi
Šifra izdelka: 4719512075135
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

COOLER MASTER MasterCase SL600M premium ohišje ima zgornji in sprednji del ohišja sta prevlečeni z eloksiranim aluminijem z gladkim peskanim izgledom. Zasnova plošč omogoča zmanjševanje hrupa.

Z 200 mm ventilatorji, ki sprejemajo zrak z dna, se vroč zrak izloči iz ohišja in izstopi iz vrha v naravni smeri za učinkovito termično delovanje. Dva 200 mm ventilatorja pretakata razmeroma velike količine zraka kot manjši ventilatorji z nižjimi obrati in lahko delujeta še tišje ob ročni nastavitvi hitrosti z drsnikov na sprednji plošči.

Okno za PCI montažo lahko zavrtite za 90°. To omogoča edinstveno možnost vgradnje več grafičnih kartic navpično ali z večjo razdaljo od steklene stranske plošče. (kabel za podaljšek ni vključen)

SL600M ima vsestranske nosilce, ki lahko namestijo SSD, HDD, vodno črpalko ali rezervoar. Ti nosilci so lahko nameščeni v več položajih znotraj ohišja, vključno s tem, da so nameščeni za sprednjo ploščo in na spodnji nosilec hladilnika.

Senzor bližine sproži osvetlitev USB za lažji dostop v temi. Plošča bo ostala začasno osvetljena, preden se samodejno izklopi. Kontrolna plošča ima USB 3.1 (Gen 2) Type-C priključek, 4 dodatne USB priključke, drsnik za hitrost ventilatorja PWM, vtič nico za slušalke (avdio + mikrofon) in namenski priključek za mikrofon. Vtičnica za slušalke podpira slušalke, ki uporabljajo en sam vtič za signale za mikrofon in slušalke.

Aluminijasta zgornja plošča se lahko nastavi na 3 različne položaje. Plošča lahko ostane poravnana z mrežo, dvignjena ali popolnoma odstranjena.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

COOLER MASTER MasterCase MC500Mt RGB midiATX (MCM-M500T-RH5N-S00) črno/rdeče ohišje

Računalniško ohišje Cooler Master MasterCase MC500Mt midi ATX vas bo navdušil z izgledom in zmogljivostjo. Ventilatorji spredaj, zadaj in zgoraj(opcij...

Spletna cena: 215,26 €

COOLER MASTER MasterBox MB500 RGB midiATX (MCB-B500D-KGNN-S00) črno ohišje

Računalniško ohišje COOLER MASTER MasterCase MB500 vam ponuja enostavno in fleksibilno prilagajanje po vaših željah. Ogromno, od roba do roba segajoče...

Spletna cena: 67,75 €

COOLER MASTER Elite 344 (RC-344-SKN2) mini ATX črno ohišje

Računalniško ohišje COOLERMASTER Elite 344 ponuja uporabniku vse kar potrebuje za nemoteno igranje iger. Dobro prezračevanje z že vgrajenim sprednjim ...

Spletna cena: 37,73 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica