Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

SYNOLOGY DS223 za 2 diska NAS strežnik

SYNOLOGY DS223 za 2 diska NAS strežnik

Spletna cena: 288,89 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 4711174724772
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

SYNOLOGY DS223 NAS strežnik z možnostjo vgradnje 2 diskov je namenjen domaci uporabi ter za manjše pisarne. Uporabljate ga lahko za skupno rabo fotografij, videoposnetkov in dokumentov. Sistem se poganja z procesorjem 4-core 1,7 GHz.


Shranjevanje na vašem oblaku še nikoli ni bilo tako preprosto
Uvozite podatke iz osebnih racunalnikov, racunalnikov Mac in drugih zunanjih pomnilniških naprav s 14 % hitreje in ohranite vse svoje naprave sinhronizirane za bolj gladko upravljanje datotek.

Dostop iz katere koli naprave
Dostopajte do svojih datotek iz racunalnika PC, Mac, Linux, Chromebook, Android, iOS ali katere koli naprave, opremljene z brskalnikom. Ohranite zasebne podatke ali jih preprosto delite z varnimi povezavami.

Prihranite prostor za shranjevanje
Omogocite nacin on-demand, da prenesete datoteke na svoj Windows PC ali Mac šele, ko do njih dostopate. Pripnite najpomembnejše ali tiste, do katerih dostopate pogosteje, za prirocno dostopanje brez povezave.

Integracija z oblakom
Sinhronizirajte datoteke med vašim zasebnim oblakom in javnimi storitvami v oblaku, vkljucno z Google Drive, Dropbox in Microsoft OneDrive. Ohranite lokalne kopije vaših podatkov v oblaku za centralizirano upravljanje in lastniš tvo podatkov.

PODATKOVNA VARNOST
Zašcitite digitalne spomine in pomembne projekte z intuitivnimi orodji za varnostno kopiranje.

Samodejno varnostno kopiranje medijev
Naj se fotografije in videoposnetki, posneti z mobilnimi napravami, samodejno naložijo na vaš zasebni oblak s programom Synology Photos ali Synology Drive.

Zašcita pred kibernetskimi napadi
Izkoristite Synology Drive za zašcito podatkov pred napadi izsiljevalske programske opreme ali nenamernim izbrisom s sprotnim ali nacrtovanim varnostnim kopiranjem map vašega racunalnika.

VIDEO NADZOR
Zašcitite tisto, kar je pomembno, z intuitivnimi rešitvami za spremljanje vašega doma. Nauci se vec

Široka združljivost
Povežite do 20 IP kamer tako, da izbirate med širokim izborom vec kot 8300 potrjenih modelov ali naprav ONVIF.2

Univerzalni dostop
Pazite na svojo lastnino tako, kot se vam zdi najbolj prirocno. Oglejte si kamere prek spletnih brskalnikov, namiznih odjemalcev ali mobilnih aplikacij. Bodite obvešceni o dogodkih in takoj ukrepajte.


Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

SYNOLOGY DS423+ za 4 diske NAS strežnik

SYNOLOGY DS423+ NAS strežnik z možnostjo vgradnje 4 diskov je namenjen domaci uporabi in manjših podjetij za shranjevanje in skupno rabo fotografij, v...

Spletna cena: 565,34 €

SYNOLOGY DS124 za 1 disk NAS strežnik

SYNOLOGY DS124 za 1 disk NAS strežnik SYNOLOGY DS124 1 GB MB DDR4 za 1 NAS strežnik, zasnovan za profesionalce, je centralizirana rešitev za shranjeva...

Spletna cena: 182,08 €

SYNOLOGY DS120j za 1 disk NAS strežnik

SYNOLOGY DS120j 512 MB DDR3L za 1 NAS strežnik je centralizirana rešitev za shranjevanje, ki omogoca skupno rabo družinskih fotografij in videov z vse...

Spletna cena: 106,69 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica