Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

MERCUSYS HALO H30G (2-pack) AC1300 Whole Home Mesh Wi-Fi sistem

MERCUSYS HALO H30G (2-pack) AC1300 Whole Home Mesh Wi-Fi sistem

Spletna cena: 49,73 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 6957939000677
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

Halo H30G - Mesh Wi-Fi sistem za celoten dom AC1300

Eno poenoteno omrežje - z napredno tehnologijo Mesh enote Halo skupaj tvorijo enotno celotno domace omrežje z enim imenom WiFi in geslom.
Brezhibno gostovanje - samodejno preklapljanje med Halo, ko se premikate po vašem domu, vedno dobite najboljši signal za uživanje v najhitrejših povezavah za vse svoje naprave.
Pokritost celotnega doma - do 260 m2 s hitrim WiFi, ki odpravlja mrtve cone v vašem domu.
1,3 Gbps Dual Band WiFi - Halo H30G zagotavlja hitre in stabilne povezave za vec kot 100 naprav, s hitrostjo do 1.300 Mbps in sodeluje z glavnimi ponudniki internetnih storitev (ISP) in modemi.
Enostaven nadzor aplikacij - Uporabite aplikacijo MERCUSYS za hitro nastavitev in upravljanje WiFi.
Polna gigabitna vrata - 2x gigabitna vrata na enoto Halo za bliskovito hitre žicne povezave
*Upoštevajte, da serija Halo H in serija S ne moreta delovati skupaj.

Rešitev WiFi za celotno hišo
Nic ni hujšega kot nezanesljive povezave in internetne hitrosti, ki ne morejo slediti vašemu digitalnemu življenjskemu slogu. Halo deluje kot enoten sistem, ki zagotavlja mocan signal WiFi v vsakem koticku vašega doma, kar zagotavlja neverjetno hitro in stabilno omrežno izkušnjo. Prekinitve in "buffering" bodo stvar preteklosti.

Gladko delovanje v vsakem kotu
V primerjavi z obicajnim enojnim usmerjevalnikom, ki ima omejen doseg za oddaljene koticke doma, Halo H30G deluje kot enoten sistem, ki zagotavlja hiter in stabilen signal WiFi po vsem vašem domu in odpravlja mrtve cone WiFi. . Už ivajte v gladkem mrežnem WiFi-ju od vhodnih vrat do dvorišca.

Z brezhibnim gostovanjem signali nikoli ne izginejo
Sistem Halo samodejno poveže vaše telefone ali tablice z najhitrejšim vozlišcem, kar zagotavlja resnicno brezhibno omrežno izkušnjo. Nic vec nenadnih padcev signala ali zaostajanja WiFi-ja, ko se sprehajate po hiši.

Mocni signali WiFi po vsem domu
Halo H30G ucinkovito ojaca moc prenosa signala in hitreje zajema signal, kar mocno izboljša razdaljo prenosa signala in moc signala vsake od vaših naprav WiFi.

Enota 1,3 Gbps dvopasovnim WiFi-jem
Vsaka enota sistema Halo WiFi ponuja hiter dvopasovni WiFi, ki zagotavlja kombinirane hitrosti do 1,3 Gbps. Halo H50G lahko poveže vaše naprave z vec pasovne širine, kar vam pomaga predvajati, igrati, prenašati in vec na vsaki napravi, s hitrejšo internetno hitrostjo.

Povežite vec kot 100 naprav
Halo H30G izkorišca moc treh locenih enot AC1300 in zagotavlja super hiter brezhiben WiFi za vec kot 100 naprav. Halo s tehnologijo MU-MIMO ohranja vaše telefone, racunalnike in vse naprave interneta stvari povezane hkrati in deluje z najvecjo zmogljivostjo.

 

Gigabitna vrata WAN/LAN
Ni treba razlikovati vrat LAN/WAN s tehnologijo samodejnega zaznavanja WAN/LAN, kar zmanjša cas in trud. Halo H30G v celoti izkoristi internetni dostop vašega ponudnika internetnih storitev in prenaša podatke v žicne naprave, z vrtoglavo hitrostjo za vrhunsko zmogljivost s polnimi gigabitnimi vrati, ki so 10-krat hitrejša od vrat Ethernet.

MERCUSYS APP vam pomaga pri nastavitvi v nekaj minutah
Ne da bi razumeli tehnicno znanje ali vnaprej prebrali navodila za namestitev, preprosto sledite navodilom na zaslonu, z aplikacijo MERCUSYS in v nekaj minutah nastavite svoje mrežno omrežje.

  

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

MERCUSYS HALO H90X (2-pack) AX6000 Whole Home Mesh Wi-Fi dostopna točka

MERCUSYS HALO H90X (2-pack) AX6000 Whole Home Mesh Wi-Fi dostopna tocka Celoten domaci sistem Mesh WiFi 6 Dvopasovni WiFi 6 hitrosti do 6000 Mb/s - 48...

Spletna cena: 183,86 €

MERCUSYS MR50G AC1900 Dual Band Gigabit brezžični usmerjevalnik-router

MERCUSYS MR50G AC1900 Dual Band Gigabit brezžicni usmerjevalnik AC1900 Dual Band hitrosti - uživajte v domaci zabavi brez kakršnega koli zaostanka, s...

Spletna cena: 30,14 €

MERCUSYS 10/100Mbps 5-port (MS105) mrežno stikalo-switch

MERCUSYS MS105 mrežno stikalo vam nudi 5 10 / 100 Mbps samodejnih RJ45 prikljuckov, ki podpirajo auto MDI / MDIX. Stikalo vam omogoca preprosto razšir...

Spletna cena: 5,88 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica