Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

LOGITECH MX MASTER 3 brezžična Bluetooth laser siva miška

LOGITECH MX MASTER 3 brezžična Bluetooth laser siva miška

Spletna cena: 111,85 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 5099206085817
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

LOGITECH MX MASTER 3 brezžicna miška je najbolj napredna miška v seriji Master doslej, zasnovana za kreativce in najzahtevnejše uporabnike.

MEET THE MASTER
If you can think it, you can master it.

Popolnoma nov in napreden kolešcek s tehnologijo MagSpeed Electromagnetic je dovolj natancen, da se ustavi na posameznem pikslu in je hkrati dovolj hiter, da v sekundi zdrsne za 1.000 vrstic. Oh, in skoraj tiho. Obdelano jeklo na kolešcku daje vrhunsko taktilnost in dovolj teže, da ponudi dinamicno vztrajnost, ki jo cutite - vendar ne slišite.

Miška vam zagotavlja udobno delo s popolno obliko, ki se idealno prilega v vašo dlan. Gumbi so idealno pozicionirani za lažje, ucinkovitejše in bolj ergonomicno delo.

Delate hitreje s prilagoditvami za posamezne aplikacije
Prilagodite MX Master 3 in konfigurirajte vsako dejanje za vaš dolocen potek dela. MX Master 3 je popolnoma prilagodljiva v skoraj vsaki aplikaciji, ki jo uporabljate - in delovali boste hitreje z vnaprej dolocenimi prilagoditvami, optimiziranimi za vaše najljubše aplikacije*: Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari in Microsoft Word, Excel, PowerPoint in Edge.

Vec naprav, ena MX Master 3
Nadzirajte vec racunalnikov s sistemom Flow-MX Master 3 s preprostim premikanjem kurzorja na rob zaslona. MX Master 3 lahko prehaja tudi med operacijskima sistemoma Windows in macOS. Brez težav lahko med racunalniki prenaš ate besedilo, slike in datoteke - preprosto kopirajte na enem in prilepite na drugega racunalniku.*

MX Master 3 je hitrejša in 5x bolj natancna od obicajne miške**, tako da boste vsakic zadeli pravi piksel. Logitech Darkfield sledenje vam omogoca sledenje na skoraj vseh površinah - tudi na steklu*** - z natancnostjo do 4000 DPI.

USB-C hitro polnjenje
MX Master 3 lahko uporabljate do 70 dni. Z 1-minutnim polnjenjem pridobite kar do 3 ure dodatne uporabe. Za polnjenje uporabite priloženi polnilni kabel USB-C.

MX Master 3 deluje z operacijskimi sistemi Windows, Mac in Linux.

EASY-SWITCH
Miško lahko uparite z do 3 napravami in med njimi preklopite s pritiskom gumba Easy-Switch. Uporabite eno MX Master 3 miško za prenosni racunalnik, domaci racunalnik in pisarniško namizje.

Embalaža MX Master 3 vsebuje samo papir s certifikatom FSC. V primerjavi s prejšnjo generacijo izdelka porabi 90 % manj embalažne plastike in povzroci 14 % zmanjšanje ogljika v življenjskem ciklu. Vec podrobnosti najdete na www.logitech.com/sustainability.


* Potrebna je Logitech Options programska oprema, ki je na volja za prenos na www.logitech.com/options.
** Primerjano z obicajno Logitech miško brez elektromagnetnega kolešcka.
*** Minimalna debelina stekla 4 mm.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

LOGITECH M171 brezžična modra optična miška

Logitech predstavlja brezžicno opticno miško M171 z zaobljeno zasnovo, ki vašo roko usmerja v naravni položaj. Miška ima locljivost 1000dpi je brezžic...

Spletna cena: 13,67 €

LOGITECH M220 Silent brezžična optična bela miška

Logitech M220 Silent, OFF-White omogoca povezavo z racunalnikom preko radijskimi valovi, ki dosežejo do 10 m. Oblika miške je simetricno, zato je kot ...

Spletna cena: 22,67 €

LOGITECH G PRO X Superlight senzor brezžična optična črna gaming miška

Opticna brezžicna miška Logitech PRO X SuperLight tehta manj kot 63 gramov in njeno drsenje je skoraj brez trenja. PRO X SUPERLIGHT nadaljuje našo ob...

Spletna cena: 145,25 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica